Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Heusden Oost in Heusden 5725 AG

Heusden Oost

5725 AG Heusden
Koopsom € 75.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Landelijk wonen!

Aan de oostzijde van de kern Heusden wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd. Een groene en ruim opgezette wijk aan de dorpsrand, tussen Patrijsweg, Snepweg en de bestaande woningen aan de Vlinkert, met een gevarieerd aanbod aan kavels voor zelfbouwers.
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Landelijk wonen!

Aan de oostzijde van de kern Heusden wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd. Een groene en ruim opgezette wijk aan de dorpsrand, tussen Patrijsweg, Snepweg en de bestaande woningen aan de Vlinkert, met een gevarieerd aanbod aan kavels voor zelfbouwers.

Kenmerkend voor deze nieuwe wijk is de relatie met het open agrarisch landschap. Het plan is ruim opgezet en biedt vanaf de Snepweg en de centraal gelegen groene brink uitzicht op het open agrarisch gebied met in de verte de Dennendijkse Bossen.

Bij het opstellen van het plan is uitgegaan van een dorpse sfeer met aan de rand van het plan een landelijke sfeer. Dit heeft o.a. geresulteerd in kavels met voor- en achtertuinen van voldoende omvang en diepte.
In de architectuur worden vrijheden geboden, zowel een traditionele als modern stijl is mogelijk. Je droomhuis bouwen: met een kap of een semibungalow. 
Afwisseling in het straatbeeld zal bijdragen aan de dorpse uitstraling van het plan.

De kavels variëren in grootte van 300 tot 800 m2. De kavelprijzen liggen tussen de € 75.000,- en
€ 210.000,-, exclusief BTW en notariële kosten. Ruimere kavels zijn mogelijk.


Begeleiding bij uw keuze is mogelijk. Wilt u weten wat het kost om uw droomhuis te bouwen, welke kavel het beste bij uw wensen past en of uw budget toereikend is? Hiervoor is een serviceteam opgericht met specialisten die alles weten van zelf ontwerpen en bouwen, architectuur, hypotheken en als dat nodig is de verkoop van uw eigen huis. Dit serviceteam werkt voor u op rekening van de gemeente. Dit team kan worden ingeschakeld na het eerste oriënterende gesprek.

Zowel de kern Heusden als de gemeente Asten heeft u veel te bieden. Denk daarbij aan het Nationaal Park De Groote Peel en Golfbaan ’t Woold (9- en 18-holes baan) in Heusden. In Asten vindt u het befaamde Nationaal Beiaard- en Natuurmuseum en de Jan Paagman Sterrenwacht. Ook staat Asten bekend als ‘Klokkendorp’ door de wereldbekende klokkengieterij Koninklijke Eijsbouts.

In de zomer zijn er in zowel Heusden als Asten diverse evenementen en u vindt er diverse uitstekende restaurants.

Beide dorpen hebben een rijk verenigingsleven voor jong en oud. U kunt in de gemeente Asten vrijwel elke sport beoefenen. Er is om onder andere een tennis-, voetbal- en hockeyclub. Binnenzwembad de Schop zorgt ervoor dat u het gehele jaar kunt zwemmen.

In de prachtige natuur van Heusden en Asten kunnen wandelaars, fietsers en paardenliefhebbers hun hart ophalen.

Heusden beschikt over een eigen basisschool en peuterspeelzaal. Ook is er een kleine supermarkt voor uw dagelijkse boodschappen.

Heusden en Asten zijn uitstekend bereikbaar via de snelweg A67 (Eindhoven-Venlo) en de N266 (Helmond-Weert).


Download
hier het kavelpaspoort voor meer informatie.


Klik hier voor aanvullende informatie.


Contactgegevens gemeente Asten:
Miranda Vossen 
Tel. 0493 – 671 212

Contactgegevens Tulkens Makelaardij:
Léon Tulkens
Tel. 0493-84 44 60
info@tulkensmakelaardij.nl
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 75.000,- kosten koper Specificatie BTW belast Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht en open ligging Indeling Perceeloppervlakte 300 m² Kadasteroppervlakte 300 m² Kadastrale gegevens Gemeente Asten Sectie P Perceelnummer 01734 Oppervlakte 300 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Heusden Oost, 5725 AG Heusden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.