Mijn favorieten

Aankoop


Waarom een aankoopmakelaar? 

Zeker van een zorgeloze koop
Wanneer u een woning wilt kopen, begeleiden wij u daarbij graag als aankoopmakelaar. Wij behartigen úw belangen en staan garant voor een zorgeloze koop. Door onze jarenlange ervaring kunnen we elk huis op waarde en gewildheid schatten en u op maat ondersteunen en adviseren. 

 
Woning zoeken
Graag plannen we een kennismakingsgesprek waarin we een goed beeld krijgen van uw woonwensen en budget.
 Op basis daarvan weten wij precies welke geschikte woningen er voor u op de markt zijn of komen. Zit uw droomhuis daar niet bij, dan gaan wij actief voor u op zoek. We bezichtigen samen de woning(en) waarin u geïnteresseerd bent. Na een grondige inspectie worden alle (bouwkundige en juridische) aandachtspunten met u besproken.

Natuurlijk kunt u ook eerst zelf op zoek gaan naar een geschikte woning en Tulkens Makelaardij inschakelen wanneer u, na een eerste bezichtiging, serieuze interesse heeft.
 
De aankoop
Wanneer uw droomhuis is gevonden, nemen wij de onderhandelingen over de prijs, datum van oplevering en overige voorwaarden voor onze rekening. Door onze kennis en ervaring bedingen we de beste prijs en voorwaarden voor u. Wanneer er een overeenstemming is bereikt met de verkoper controleren wij samen met u alle stukken om er zeker van te zijn dat de afspraken juist zijn vastgelegd. Zo weet u precies waarvoor u tekent.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring