Mijn favorieten

Verhuur


De verhuur van uw woning volledig afgestemd op uw wensen

Het verhuren van uw woning is een serieuze aangelegenheid, waarbij de kwaliteit van de huurder en de makelaar bovenaan staat. Bij Tulkens Makelaardij bent u aan het juiste adres voor het verhuren van een appartement of woonhuis. Wij beschikken over een gedegen kennis van de lokale en regionale markt en hebben contacten met woningzoekenden voor ieder type huurwoning.
Tulkens Makelaardij biedt u de mogelijkheid om zelf de mate van dienstverlening te kiezen. Of u nu besluit zelf de bezichtigingen en oplevering te doen of dit door ons te laten verzorgen. In overleg kiezen we de dienstverlening die het beste bij u past. 

Full-service


Full service

 

Zelf verkopen


Zelf verhuren

U kiest voor professionele begeleiding en een zorgeloze verhuur. Het volledige verhuurproces perfect geregeld, van een duidelijke woningpresentatie tot de oplevering aan de huurder. Wilt u weten wat daar allemaal bij komt kijken? Lees meer.

  U heeft al een huurder gevonden of u wilt uw woning zelf verhuren met ondersteuning van uw eigen lokale makelaar? Door uw actieve rol bij de verhuur bespaart u op de kosten. U bepaalt in overleg welke diensten u voor uw rekening neemt en wat u door ons laat verzorgen. Lees meer. 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring