Mijn favorieten

Full service


Een compleet begeleide en zorgeloze verhuur 

Vakkundig maatwerkadvies, brede online marketing, werving van een optimaal gescreende huurder en een hoge kwaliteit huurovereenkomst onder de beste condities. Hoe we bij de verhuur van uw woning te werk gaan leest u in onderstaande vijf stappen
 
Stap 1   Kennismaking, woningopname en verhuur-inventarisatie
Tijdens een persoonlijke kennismaking bezoeken wij de te verhuren woning. Wij maken een uitvoerige opname en bespreken onder andere met u de verhuurbaarheid, huurprijs en de voor u van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Op basis hiervan maken we een verhuurplan op maat. 
  
Stap 2   Voorbereidingsfase
Om uw woning optimaal te presenteren ontvangt u praktische tips en adviezen om uw woning ‘verhuurklaar’ te maken. Een professionele fotograaf wordt ingeschakeld en wij gaan aan de slag met de 2D en 3D plattegronden en een pakkende omschrijving van de woning. Door middel van deze uitgebreide presentatie krijgen woningzoekenden een perfect beeld van uw woning.
 
Stap 3   Start verhuur
Allereerst benaderen wij de concrete woningzoekende die bij ons staan ingeschreven. Grote kans dat uw huurder hier bij zit. Vervolgens wordt uw woning gepresenteerd op de website van Tulkens Makelaardij en alle andere relevante verhuurwebsites (waaronder Funda, Pararius, etc.). Ook via social media wordt uw woning perfect onder de aandacht gebracht bij een breed publiek.
  
Stap 4   Bezichtigingen
Wanneer er een aanvraag voor een bezichtiging bij ons binnenkomt, plannen wij hiervoor direct een afspraak. De bezichtigingen worden altijd door dezelfde makelaar gedaan, hij weet wat de sterke punten van de woning zijn. Na iedere bezichtiging krijgt u een persoonlijke terugkoppeling van de reactie van de potentiële huurder en bespreken we eventuele vervolgstappen.
 
Stap 5   Uw woning verhuurd
Wanneer er een huurder voor uw woning is gevonden is dat voor u als verhuurder een spannend proces. Met onze jarenlange ervaring gaan wij uiteraard voor het maximale verhuurresultaat. De potentiële huurder wordt uitvoerig gescreend zodat de kans op (betalings-)problemen nihil is. Is alles in orde dan stellen wij een maatwerk huurovereenkomst op waarin de gemaakte afspraken worden vastgelegd. Als alle handtekeningen zijn gezet is de huurovereenkomst gesloten. Bij de oplevering van de woning maken wij een inspectierapport inclusief uitgebreide fotorapportage op waarmee de staat van de woning tot in detail is vastgelegd. Dit is zeer belangrijk voor het moment wanneer uw huurder de woning weer verlaat. Uiteraard kunt u ook na de oplevering nog bij ons terecht voor advies of indien u vragen heeft.


 
'Uw eigen persoonlijke en deskundige NVM-makelaar’
Neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
of verhuuradvies. Wij maken graag kennis met u!


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring