Mijn favorieten

Zelf verhuren

 

Begeleiding op maat

Heeft u reeds een huurder gevonden, gaat u zelf op zoek naar een geschikte huurder of wenst u meer begeleiding bij de verhuur van uw woning. Tulkens Makelaardij biedt u de dienstverlening die bij u past.
Belangrijk is om de huurder te screenen en de gemaakte afspraken goed vast te leggen. Hierin begeleiden wij u graag. Uiteraard informeren wij u ook over de wet- en regelgeving die voor u en de huurder van toepassing is.
 
Wat kunnen wij (verder) voor u betekenen?

Online plaatsing op relevante huurwebsites

Tulkens Makelaardij plaatst uw woning op de beste huurwebsites. U levert zelf de omschrijving en foto’s aan. Door plaatsing op internet zorgen wij ervoor dat u alle woningzoekenden bereikt.
 
Gegevens potentiële huurders
Wij ontvangen de gegevens van alle geïnteresseerden in uw woning. Na een korte screening sturen wij u de gegevens van geschikte huurders toe zodat u een afspraak kunt plannen voor een bezichtiging.
 
Uw woning verhuurt!
Na de bezichtiging en keuze van de huurder zorgen wij voor een uitgebreide screening van deze potentiële huurder. Wanneer alle stoplichten op groen staan overleggen wij samen met u de voorwaarden en leggen deze vast in en huurcontract.


Wilt u meer informatie over het verhuren van een woning? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek of verhuuradvies. Wij lichten graag de mogelijkheden toe en kiezen samen met u de dienstverlening die het beste bij u past.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring