Mijn favorieten

Full service


Een compleet begeleide en zorgeloze verkoop 

Wanneer u ervoor kiest om het volledige verkoopproces door uw eigen NVM-makelaar te laten begeleiden, dan nemen wij u alles uit handen. Van de woningpresentatie, de bezichtigingen tot de juridische afhandeling en de begeleiding naar de notaris. Hoe we te werk gaan leest u in onderstaande vijf stappen.
 

Stap 1   Kennismaking, woningopname en verkoop-inventarisatie

Tijdens een persoonlijke kennismaking bespreken wij uw verkoopplannen en maken wij een uitvoerige opname van uw woning. U krijgt inzicht in de huidige marktwaarde van uw woning en we geven advies met betrekking tot een reële vraagprijs. Op basis hiervan maken we een verkoopplan op maat. 
 

Stap 2   Voorbereidingsfase

Om uw woning optimaal te presenteren ontvangt u praktische tips en adviezen om uw woning ‘verkoopklaar’ te maken. Een professionele fotograaf wordt ingeschakeld en wij gaan aan de slag met de 2D en 3D plattegronden en een pakkende omschrijving van uw woning. Door middel van deze uitgebreide presentatie krijgen woningzoekenden een perfect beeld van uw woning.
 

Stap 3   Start verkoop

Allereerst benaderen wij de concrete woningzoekende die bij ons en in een landelijk uitwisselingssysteem staan ingeschreven. Grote kans dat uw koper hier bij zit. Vervolgens wordt uw woning gepresenteerd op de website van Tulkens Makelaardij en alle andere relevante woningsites (waaronder Funda, Huislijn, etc.). Uniek is de eigen website die wij voor uw woning laten maken. Ook via social media wordt uw woning perfect onder de aandacht gebracht bij een breed publiek.
 

Stap 4   Bezichtigingen

Wanneer er een aanvraag voor een bezichtiging bij ons binnenkomt, plannen wij hiervoor direct een afspraak. De bezichtigingen worden altijd door dezelfde makelaar gedaan, hij weet wat de sterke punten van uw woning zijn. Na iedere bezichtiging krijgt u een persoonlijke terugkoppeling van de reactie van de potentiële koper en bespreken we eventuele vervolgstappen.
 

Stap 5   Uw woning verkocht

Wanneer er een bod wordt uitgebracht op uw woning is dat voor u als verkoper een spannend proces. Met onze jarenlange ervaring gaan wij voor het maximale verkoopresultaat. Wanneer de onderhandelingen succesvol zijn verlopen, stellen wij een koopovereenkomst op waarin de gemaakte afspraken schriftelijk worden bevestigd en de eventuele ontbindende voorwaarden worden opgenomen. Als alle handtekeningen zijn gezet is de koopovereenkomst gesloten. Na het verstrijken van de ontbindende voorwaarden sturen wij alle stukken door naar de notaris. We begeleiden u bij de oplevering van de woning tot en met de handtekening bij de notaris. Uiteraard kunt u ook na de eigendomsoverdracht nog bij ons terecht voor advies of indien u vragen heeft.

 

'Uw eigen persoonlijke en deskundige NVM-makelaar’
Neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
of verkoopadvies. Wij maken graag kennis met u!


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring