Aankoopbegeleiding

 
Zeker van een goede koop
Wanneer u een woning wilt kopen, begeleiden wij u daarbij graag als aankoopmakelaar. Tulkens Makelaardij heeft inzicht in de woningmarkt en weet wat een reële prijs is. Tevens wijzen wij u op alle juridische en bouwkundige aspecten.
 
Woning zoeken
In een kennismakingsgesprek krijgen wij een goed beeld van uw woonwensen en budget. Op basis daarvan weten wij precies welke geschikte woningen er voor u op de markt zijn of komen. Zit uw droomhuis daar niet bij, dan gaan wij actief voor u op zoek. We bezichtigen samen de woning(en) waarin u geïnteresseerd bent. Na een grondige inspectie worden alle aandachtspunten met u besproken. Natuurlijk kunt u ook eerst zelf op zoek gaan naar een geschikte woning en Tulkens Makelaardij inschakelen wanneer u, na een eerste bezichtiging, serieuze interesse heeft.
 
De aankoop
Wanneer uw droomhuis is gevonden, nemen wij de onderhandelingen over de prijs, datum van oplevering en overige voorwaarden voor onze rekening. Door onze kennis en ervaring bedingen we de beste prijs en voorwaarden voor u. Wanneer overeenstemming is bereikt met de verkoper controleert Tulkens Makelaardij samen met u alle stukken om er zeker van te zijn dat de afspraken juist zijn weergegeven. Zo weet u precies waarvoor u tekent. Mochten er toch nog problemen opduiken, dan zoekt ons kantoor samen met u naar een praktische of juridische oplossing.

Meer info