Algemeen


Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit dat is waar Tulkens Makelaardij voor staat. Een goede relatie met onze klanten is de basis van waaruit wij werken. We luisteren naar uw wensen, communiceren open en begeleiden u actief bij één van de belangrijkste beslissingen in uw leven: het kopen of verkopen van een woning.
 
Persoonlijke aanpak
Tulkens Makelaardij is een duidelijk kantoor. Makelen dat is ons vak. Dat doen we door een persoonlijke relatie aan te gaan met onze klanten, op basis van wederzijds vertrouwen. Alleen op die manier zijn wij in staat u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het gehele traject. Uw belang staat voor ons altijd voorop en we garanderen u volledige privacy.
 
Gedegen kennis
Van starterswoning tot exclusieve villa, door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een gedegen kennis van de totale woningmarkt.

NVM
Daarnaast is Tulkens Makelaardij lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en houden wij ons aan de algemene consumentenvoorwaarden van de NVM. De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en andere vastgoeddeskundigen. Aangesloten zijn bij de NVM staat voor deskundigheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid.

Algemene consumentenvoorwaarden NVM

Meer info