Tarieven


No cure no pay
Bij het aankooptraject werken wij op no cure no pay basis. Wij zullen er alles aan doen om het door u gewenste appartement of woonhuis te vinden. Maar mocht dit ondanks al onze inspanningen niet lukken dan brengen wij slechts het inschrijfgeld van € 100,- (excl. BTW) in rekening.

Vinden wij uw droomhuis of appartement, dan hanteren wij een tarief van 10% van de vraagprijs minus de uiteindelijke verkoopprijs (met een minimum van € 1.250,- excl. BTW). Schakelt u ons in nadat u zelf de woning een eerste keer heeft bezichtigd, dan brengen wij 10% van de vraagprijs minus de verkoopprijs in rekening.

Rekenvoorbeeld 1: 
(U schakelt ons in om een woning voor u te zoeken.)
Vraagprijs woning € 200.000,-
Verkoopprijs woning € 195.000,-
Onderhandelingsresultaat €     5.000,- 
   
Onze vergoeding (10% van € 5.000,) € 500,- excl. BTW                            
Echter onze minimumvergoeding bedraagt € 1.250,- excl. BTW

 Rekenvoorbeeld 2:
(U schakelt ons in na een eerste bezichtiging.)
Vraagprijs woning € 200.000,-
Verkoopprijs woning € 185.000,-
Onderhandelingsresultaat €   15.000,- 
   
Onze vergoeding (10% van € 15.000,) € 1.500,- excl. BTW                     

U kunt er van op aan dat wij tot het uiterste gaan om het beste onderhandelingsresultaat voor u te behalen. Onze vergoeding is hier immers van afhankelijk.

 
Courtage over de verkoopprijs
Bij de verkoop van uw woning hanteren wij een courtage over de verkoopprijs. Onze courtage staat altijd in verhouding met onze dienstverlening en wordt tijdens een persoonlijk gesprek toegelicht.


Taxatiekosten
De kosten voor het opstellen van een officieel taxatierapport zijn afhankelijk van de getaxeerde waarde van de woning. Wij hanteren uiterst scherpe tarieven waarover wij u graag op aanvraag nader informeren.

Meer info