Mijn favorieten

Wat klanten vertellen


"Goed advies, betrouwbaar voor beide partijen. Handelt het netjes af tot aan de notaris. Bedankt voor de samenwerking."
Mart en Mieke Galiart - Floralaan 94 te Asten
___

"Professioneel advies bij zowel de verkoop als de aankoop van onze woning. Zeer flexibel, altijd bereikbaar en ook betrokken. Wij waren uitermate tevreden over de begeleiding."
Arthur van der Heijden en Karin van de Kerkhof - Peelkesakker 2 te Asten

___

"Een huis verkopen is niet niks. Met de professionele begeleiding van Léon Tulkens zien wij echter heel tevreden terug op deze hectische periode. Wat vooral helpt is de rustige, weloverwogen benadering, waardoor je als klant vertrouwen krijgt in de goede en in ons geval super snelle verkoop."
de heer en mevrouw Schulten - Kosmosplein 18 te Asten
___

"Wij hebben Léon als vakkundig en flexibel ervaren. Hij maakte altijd even tijd; mail, appje, telefoon of thuis. Erg tevreden. Binnen 4 weken ons huis verkocht."
de heer en mevrouw Kusters - Groenstraat 22 te Lierop
___

"De verkoop van ons huis en aankoop van ons nieuwe huis is via Tulkens Makelaardij verlopen. Léon is erg kundig, betrokken en professioneel. Erg fijn om mee samen te werken!"
Frank en Rilana Bisschops - Biesveld 20 te Someren

___

"Wij hebben Léon Tulkens als betrokken en eerlijk ervaren. Hij geeft kundig advies en heeft een realistische kijk. Léon is heel prettig om mee samen te werken, komt afspraken na  en houdt je zeer goed op de hoogte tijdens het verkoopproces. Wij zouden Léon aanbevelen bij vrienden en familie!"
Bart en Marijke Swinkels - Zeggestraat 29 te Someren-Heide 

___

"Wij zijn zeer tevreden over Tulkens Makelaardij. Léon heeft ons tijdens het traject voorzien van eerlijk en deskundig advies. Het contact was laagdrempelig en er was altijd ruimte en tijd voor overleg of contact. Ook de betrokkenheid voor én na verkoop hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij bevelen Tulkens Makelaardij zeker aan!"
Kim en Erik Boerekamps- Papendonk 10 te Asten
___

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring